Hírek
vissza
2019/327

Új élet a Király Sportlétesítményben

Új élet a Király Sportlétesítményben

A labdarúgók már belakták az új épületet, komfortosabbak kényelmesebbek a mindennapok a Király Sportlétesítményben. A műfüves pályák és a konferencia terem a nagyközönség számára is nyitott.

2018. év végén, a  Mikulás hozta az új épületet és pályákat a Király Sportlétesítményben,  hisz december 6-án volt a hivatalos átadó. Azóta már belakták a Király Sportegyesület labdarúgói az új környezetet. 

-Ez volt az első teljes felkészülésünk télen a bajnokságban szereplő csapatainknál, hiszen az időjárástól függetlenül a műfüves pályának köszönhetően végig tudtuk csinálni a felkészülést rengeteg edzőmérkőzéssel. A sok munka be kell hogy érjen, látszik a gyerekeken, hogy sokat fejlődtek. -mondta Hajmási Milán (fenti képen balra), a Király Sportegyesület szakmai vezetője.

-Jók a visszajelzések, a hozzánk érkező csapatok örömmel látják a rendezett környezetet, a szülők örülnek, hogy a körpanorámás váróból végignézhetik az edzéseket és a mérkőzéseket.- fogalmazott Komláti István (fenti képen jobbra), a Királysport menedzsere. Sokszor nálunk edz a Haladás NBI-es csapata, a Viktória női élvonalbeli gárda, hétvégente pedig érkeznek az utánpótlás bajnokságban résztvevő csapatok a Dunántúlról. Előny, hogy az épület pályakapcsolatos és a speciális parafagranulátumos műfű egyben ízületkímélő és környezetbarát is. További fejlesztések várnak ránk, nemsokára megépül a koordinációs park az új épület mellett és a rehabilitációs részleg is fejlődni fog.

Körpanorámás szülői váró kávézóval az új épület emeletén

-Igyekszünk élettel megtölteni a nagy tereket, de nyitottak vagyunk a város és megyében működő cégek szervezetek megkereséseire is. A körpanorámás, 300 négyzetméteres közösségi helyiségünkben nemcsak a sporthoz kötődő rendezvények vannak, céges konferenciáknak, tanfolyamoknak, előadásoknak is helyet adunk. Világos, modern, letisztult formák jellemzik a passzívház-hoz közelítő épületet, amelyben egy korszerű konyha is rendelkezésre áll. -zárta szavait Komláti István.

Bővebb információ a pályák és az épület bérléséről: a +36 30 789 4576-os telefonszámon vagy az info@kiralysport.hu email címen!

Képek

Kiemelt videó
15 éves a Király Sportlétesítmény tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
311234
32567891011
3312131415161718
3419202122232425
35262728293031