Sportolási lehetőségek

Sportolási lehetőségek

Sportolási lehetőségek

Sportlétesítményünkben a következő sportolási lehetőségeknek ad otthont:
nagypályás labdarúgás, kispályás labdarúgás, kosárlabda, tenisz, teke,
salakos focipálya, kondicionáló terem.

Kapcsolódó témák: Sportpályák (Fotógaléria)
Nagypályás labdarúgás

Nagypályás labdarúgás

A 105x68 méteres FIFA szabvány szerint elkészített füves centerpályán, a hozzá tartozó szabvány cserepadokkal, a 804 fő befogadására képes ülő lelátóval, ideális helyszínt biztosítunk labdarúgó csapatok számára. Továbbá egy 100x65 méteres edzőpálya is rendelkezésre áll mérkőzések és edzések egyidejű lebonyolítására. Felkészülési mérkőzéseknek, barátságos nemzetközi találkozóknak, bajnokságoknak folyamatosan adunk otthont a létesítmény megalakulása óta.

részletek
Kispályás labdarúgás

Kispályás labdarúgás

A kispályás labdarúgás kedvelőinek is minden igényt kielégítően megfelelünk. A két villanyvilágítással ellátott salakos pálya folyamatos helyszíne a városi kispályás bajnokságban szereplő csapatok mérkőzéseinek.

részletek
Salakos focipálya

Salakos focipálya

Létesítményünkön két 40x20 méteres kispálya áll a labdarúgás szerelmeseinek rendelkezésére. Tavasszal és ősszel itt adunk otthont a városi kispályás bajnokságnak, de baráti társaságokat, munkahelyi kollektívákat is szeretettel várunk, akár az esti órákban is, mivel lehetőség van villanyfényes mérkőzések rendezésére.

részletek
Tenisz

Tenisz

A KIRÁLY Sportlétesítményben a "fehér sport" kedvelőinek sportolási lehetőséget nyújtunk. Két nemzetközi szabványnak megfelelő salakos borítású pálya áll a teniszezők rendelkezésére. Csendes nyugodt környezetben sportolhat családjával, barátaival, ismerőseivel.

részletek
Teke

Teke

A KIRÁLY Sportpresszóban üzemel a modern szendvicslapos technológiával kivitelezett, kétsávos automata tekepályánk. A tekepálya könnyen kezelhető, automata rendszere megkönnyíti a pályák működtetését, az automata kijelző-rendszer tájékozódást nyújt a mérkőzések állásáról.
A tekepályához 26 fő kényelmét biztosító mobillelátó tartozik.

 

Pályafoglalás: 06 20 993 9188

részletek
Testépítés

Testépítés

A KIRÁLY Sportlétesítmény főépületében alakítottuk ki a kondicionáló termünket. Diszkrét környezetben 36 négyzetméteren, korszerű gépek igyekeznek minden igényt kielégíteni, sportolóknak és mozogni vágyóknak egyaránt. A gépek megfelelnek a test izomcsoportjainak karbantartásaira, fejlesztéseire.

részletek
Lecsó Masszázs

Lecsó Masszázs

Létesítményünkön 2009 nyarától működik a "Lecsó Masszázs", ahol sportsérülések kezelésétől kezdve a frissítő masszázsokon át próbáljuk vendégeink problémáit, fájdalmait orvosolni...

részletek
Kiemelt videó
Ilyen az élet a Királyban tovább
Eseménynaptár
hétHKSZECSPSZOV
051234
06567891011
0712131415161718
0819202122232425
09262728