Edzőtábor

Edzőtábor

Edzőtábor
A létesítményről...

A 20 éve működő és folyamatosan fejlődő létesítmény nyugodt, csendes helyen, közel 6 hektárnyi területen helyezkedik el.

Pályák:

A sportkomplexum három UEFA szabványnak megfelelő futballpályával (105 x 68 m) rendelkezik, amelyből egy parafagranulátumos, ízületkímélő műfüves pálya, és négy edzőterülettel, amelyből kettő szintén parafagranulátumos, ízületkímélő műfüves pálya.

Referenciáink:

-        A pandémiás időszak kezdetéig rendszeresen otthont adtunk Európa-bajnoki csoport és/vagy elit körös UEFA női labdarúgó-tornáknak (női U17-U19)

-        Magyar Labdarúgó Szövetség női felnőtt és utánpótlás válogatottak nemzetközi felkészülési mérkőzései, edzőtáborai

-        Környező országokban edzőtáborozó csapatok nemzetközi felkészülési mérkőzései

-        A genovai UC Sampdoria bemutató edzése

-        Több mint 15 éven keresztül adott otthont a létesítmény a Király Kupa NBI-es felkészülési tornának.

-        Létesítményünknek 17 évig bérlője volt a női I. osztályú, kétszeres magyar bajnok Viktória FC csapata.

Edzőpartnerek a környéken:

-        a szomszédos Ausztriában a határhoz közeli Burgenlandban és Steiermarkban évente több nemzetközi csapat edzőtáborozik

-        I., II. és III. osztályú magyar csapatok

Szállás:

A sportkomplexum területén a négycsillagos KIRÁLY Park Hotel 16 kényelmes szobával várja a vendégeket.  A modern, kényelmes, légkondicionált szobák mindegyikéhez erkély tartozik. Az elegáns, stílusos fürdőszobák zuhanyzóval felszereltek. A szálloda komplex kínálatában a szállás és étkezésen kívül a gyógyászati, illetve a wellness szolgáltatások is megtalálhatók. A szálloda saját mosodával rendelkezik.

A szálloda földszintjén található rehabilitációs központ gyógyászati kezeléseinek széles skálája gondoskodik a vendégek jó közérzetéről, gyógyulásáról. A szolgáltatások között többek között gyógytorna, masszázs, elektro-, mágnes- és lézerterápia, termoterápiás kezelések szerepelnek. A modern diagnosztikai és terápiás eszközpark lehetőségeit kihasználva a terápia központunkban komplex módon történik.

A hotel wellness részlege finn, infra és gőzkabinnal, merülődézsával, valamint jakuzzival várja a feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyókat.

A 2023 tavaszán átadásra kerülő új főépületünkben egy fitnesz terem is helyet kap, ahol prémium kategóriás TechnoGym kardiogépek segítik az edzést, mint például futópadok, evezőgépek, lépcsőzőgépek, stb. A gépeken végzett edzésprogramok az aerob (zsírégetés) és anaerob (állóképesség növelés) zónában végzett munkát egyaránt szolgálják. 

A vendégek számára a parkolás ingyenes.

 

További információ: 

info(at)kiralysport.hu

30/789-4576

Kapcsolódó képek

K1ralySport
K1ralySport
Király Sportegyesület
Király Sportegyesület
Király Gábor oldala
Király Gábor oldala
Király Kapusiskola
Király Kapusiskola
K1raly<span>Shop</span>
K1ralyShop
K1raly Park Hotel
K1raly Park Hotel