Híreink
vissza
2010/1019

Bécs-Pozsony-Budapest tudosítás a Király SZE futóiról

Bécs-Pozsony-Budapest tudosítás  a  Király  SZE  futóiról

2010. október  23.  szombat

Hűvös  időben , mindenki  lefutotta  a  félmaratont! A  célba  a  két  csapat  a  kerékpárosokkal  együtt  futottak/tekertek  be. Csapatunk  a    közös,  könnyű  ebéd  után  indul  haza , várhatóan  18.00  óra  körül , 6  napi  távollét  után  újra  Szombathelyen  leszünk!- tájékoztatott  benünnket  Komláti  István...

2010. október 23. szombat

Hűvös időben , mindenki lefutotta a félmaratont! A célba a két csapat a kerékpárosokkal együtt futottak/tekertek be. Csapatunk a közös, könnyű ebéd után indul haza , várhatóan 18.00 óra körül , 6 napi távollét után újra Szombathelyen leszünk!- tájékoztatott benünnket Komláti István , csapat kísérő.Élmény beszámolókkal és fényképekkel később még jelentkezünk. GRATULÁLUNK A FIÚKNAK!!!

FUTÓINK CÉLBA ÉRTEK , MINDEN RENDBEN VAN VELÜK , BEZSÁMOLÓT OLVASHATNAK A KÉSŐBBIEKBEN A MAI NAP FOLYAMÁN RÓLUK.GRATULÁLUNK!!!!!!!!


Budakeszi-Budapest 21,09 km-félmaraton

9.00 óra : Rajt

11.30 óra: Cél ,Budapest , Kós Károly sétány

2010. október 22. péntek

20.57 óra: Komláti István :-Tatáról indultunk az alpolgármester asszony jelenlétében.Ragyogó napsütésben , kevés ellenszélben teljesítettük a távot. Ágostyánig csatlakoztak hozzánk iskolások , helyi futók egy kis emlékverseny keretében.További futókkal bővültünk a célig , Budakeszin iskolások és a MERKAPT KFT: teljes vezéskara fogadott minket. Bevártuk az OLIMPIKONOK adománygyűjtő csapatát - köztük : Vajda Attila , Kozmann György , Csabai Edvin , Pesuth Rita és Vörös zsuzsa - és együtt futottunk be amiről közös fotók is készültek . ( A fotógalériáról természetesen egyből tájékoztatást adunk , amint elérhető lesz honlapunkon.)Teljesített távok: Gyöngyössy Róbert 15 km , Nagy Gábor 16 km , Tuli Lajos 10 km , Komláti István 5 km , Hopp Viktor és Szakos Péter 10-10 km. Érdekesség: a másik csapat tulajdonosa 1 millió forintot ajánlott fel az olimpikonoknak a vörösiszap katasztrófa kárainak enyhítésére.

Holnap a " befutó" nap következik , addig is pihenés és gondolom lesz miről beszélgetniük futóinknak az 5 nap alatt szerzett élmények miatt az éjszaka.

17.20 óra: Nemrég kaptuk a hírt , hogy mindenki szerencsésen megérkezett a cél állomásra.Bővebb beszámoló 20.00 óra körül.

12.55 óra: Futóinkkal minden rendben , jó az időjárás és kitűnő a hangulat is. Körülbelül 20-30 futó csatlakozott még a csapatunkhoz. A mai penzum 59,7 km mely a Tata-Budakeszi útvonalat foglalja magában. 16.00 óra magasságában érkeznek majd Budakeszire , a Knáb János u-i általános iskolához.

2010. október 21. csütörtök

21.32 óra: Komláti István beszámolója :

-Napos , de kissé szeles időben , elszántan küzdve és jó hangulatban telt a nap.Már csak 2 csapat és egy egyéni teljesítés aktuális , mert a 3. csapat (tűzoltók) parancsnoki vezényszóra kiálltak.A mai szakaszt Nagy Gábor kezdte 23 km-rel , Hopp Viktor 5 km-t ,Gyöngyössy Róbert 11,5 km-t , Tuli Lajos 11,6 km-t , Komláti István 5 km-t és Szakos Péter 12,5 km-t futott. A váltóhelyeken a települések polgármesterei fogadtak minket. Tatán az alpolgármester úr és a városi sportigazgató úr várt minket a célban. Jelen pillanatban az újonnan csatlakozó csapat tagjaival ismerkedünk , beszélgetünk.

12.39 óra: A reggeli rajtot követően továbbra is lelkesen dolgoznak az aszfalton a srácok. A mai táv felénél járnak és minden rendben van velük. Ma korábban érnek célba ezért várhatóan 19 óra körül már újabb információkat oszthatunk meg Önökkel. A mai táv Győr - Tata 63,4 km.

2010. október 20. szerda

20.55 óra: Rendben megérkezett a csapat Győrbe, Komláti Istvánt sikerült ismét vacsora közben zavarni.

-A rajttal itt sem volt gond , 9.00 órakor elindult a mezőny.Hűvös , felhős időjárási viszonyok között kellett a mai távot teljesítenünk.Futóink ma a következő távokat gyűrték le:

Hopp Viktor 23 km , Komláti István 3 km , Tuli Lajos 13 km , Szakos Péter 16 km , Gyöngyössy Róbert 16 km és Nagy Gábor 16 km. Összesen 82,9 km amit ma a hátuk mögött hagytak. Sérülésről továbbra sincs hír , ami nagyon jó , hiszen a felkészültségét jelzi a csapatunknak, csupán verseny fáradtság a futóink panasza. Pozsonyban a szlovákiai magyar nagykövet jelenlétében rajtoltunk. A győriek abszolút pozitívan fogadtak minket illetve a MERKAPT építőipari cég frissítőkkel lát el bennünket a futás ideje alatt valamint kísérőként is velünk vannak. Holnap Tatára érkezünk , 63,4 km lesz a táv , az Eötvös Gimnáziumnál érkezünk célba várhatóan 17.00 óra körül. Most pihenünk egy nagyot ismét , reggel újra "munka".

13.10 óra: Reggel időben elrajtoltak futóink , most már Gabcikovo-nál járnak. Az éjszaka nyugodtan telt , mindenki rendesen kipihente magát és sérülésről vagy egyéb egészségi problémákról nem tudunk.

9.00 óra : Rajt , Pozsony,Incheba

19.00 óráig : Cél , Győr , egyetemi kisstadion

2010. október 19. kedd

20.30 óra: Vacsora közben beszéltünk Komláti István csapat kisérővel , aki a következőket mondta:

- Nagy Gábor kezdte a napot 20 km távval ,őt váltotta Gyöngyössy Róbert 25,5 km-rel. Majd következett Szakos Péter 25 km-es futása és a végére maradt 21 km-t Tuli Lajos és Hopp Viktor teljesítette. Másik 2 csapattal együtt futottunk kerékpárosok kiséretével. A két keréken közlekedőkről annyit mindenkinek muszáj tudnia , hogy Győr városában laknak , tandem kerékpárral tekernek és öten közülük látássérültek!!! Amúgy az időjárás viszonylag kegyes volt hozzánk , hűvös, enyhén szeles és csapadékmentes volt. Fáradtak vagyunk , de mindenki jól érzi magát és ami a lényeg LELKES! Holnap reggel folytatjuk hasonló távval.

Holnap Pozsony - Győr 82,9 km amit teljesíteni kell. Rajt reggel 9.00 órakor , érkezés Győrbe az egyetemi kisstadionhoz , körülbelül 19.00 órakor.

14.20 óra: 62km már mögöttük van , Pachfürth-nél futnak. 12.20 órakor megtörtént a 2. váltás , 3 csapat és 1 egyéni induló mellett 14 kerékpáros "lopja" a kilómétereket. Minden rendben van velük , később újra hírt adunk róluk.

9.00 óra : Rajt

7.30 óra Útban autóval Bécs felé , a rajt helyszínéhez Prater-Ernst Happel Stadion

9.00 óra Rajt

Útvonal: Bécs-Pozsony,Incheba , 90,3 km

Cél: 19.00 óra Pozsony,Incheba

 

2010. október 18. hétfő

Délután szerencsésen megérkeztek Győrbe. Elfoglalták a szállásukat és átbeszélték a holnapi teendőiket. A csapat futó tagjai:

Tuli Lajos

Hopp Viktor

Gyöngyössy Róbert

Nagy Gábor

Szakos Péter ( Sárvár )

A kísérő: Komláti István

   
   
   
   
   
   
   
K1ralySport
K1ralySport
Király Sportegyesület
Király Sportegyesület
Király Gábor oldala
Király Gábor oldala
Király Kapusiskola
Király Kapusiskola
K1raly<span>Shop</span>
K1ralyShop
K1raly Park Hotel
K1raly Park Hotel