Híreink
vissza
2021/817

Brainkinetik tanfolyamon vettek részt edzőink

Brainkinetik tanfolyamon vettek részt edzőink

Többnapos Brainkinetik tanfolyamot tartott a Király Sportegyesület edzőinek Oliver Rehbach német instruktor. Szakembereink egy részé már korábban elsajátította a Brainkinetik-módszer alapjait, és már használják is azt korosztályos csapataik edzésein. Számukra frissítő jellegű  volt a kurzus, új trénereink viszont most tapasztalhatták meg először, hogy milyen sokrétűen hasznos metódusról is van szó. 

 

 

A múlt héten kollégáink a Király Sportlétesítményben instruktori képzésen vettek részt, hogy a legközelebbi tanfolyam résztvevőinek már ők taníthassák meg, hogyan csökkenthető a stresszérzetet, és növelhető a fáradtsággal szembeni ellenálló képesség. 

- Brainkinetiknél nem ismerek jobb metódust a mentális és fizikális teljesítőképesség természetes fokozására. A Josef Mohr által Németországban kifejlesztett módszert - amit még profi pályafutásom alatt ismertem meg -, edzőink a Király Sportegyesületben már beépítették a napi edzésmunkába. A rendszeresen végezett gyakorlatokkal növelhető a gyerekek koncentrációs képessége, fejleszthető a mozgáskoordináció, javítható a perifériás érzékelés, reakcióidő - mondta Király Gábor, 108-szoros válogatottsági rekorder kapus, a Brainkinetik-módszer magyarországi franchise-tulajdonosa. 

Oliver Rehbach német instruktor, Király Gábor, a Brainkinetik-módszer hazai franchise-tulajdonosa és Elek Zsolt, magyarországi instruktor

- Örülök, hogy ezen a héten ismét Király Gáborral lehettem Magyarországon, hogy tehetségközpontjának újabb edzőit képezzem és oktassam Brainkinetics-módszerre. Élvezet egy olyan emberrel és partnerrel dolgozni, mint ő - hallhattuk  Oliver Rehbach német instruktortól.  

Kapcsolódó témák: Brainkinetik tanfolyam (Képek)
K1ralySport
K1ralySport
Király Sportegyesület
Király Sportegyesület
Király Gábor oldala
Király Gábor oldala
Király Kapusiskola
Király Kapusiskola
K1raly<span>Shop</span>
K1ralyShop
K1raly Park Hotel
K1raly Park Hotel