Híreink
vissza
2021/606

Négynapos képzést tartottak körpanorámás rendezvénytermeinkben

Négynapos képzést tartottak körpanorámás rendezvénytermeinkben

Szombathely egyik meghatározó globális technológiai vállalata vette igénybe körpanorámás rendezvénytermeinket. Az Aptiv Services Hungary Kft. középvezetőinek szervezett négynapos hatékonyságfejlesztési, erőforrás-optimalizásási tréninget a Király Sportlétesítményben.

 

 

Az Aptiv globális technológiai vállalat, amely biztonságosabb, zöldebb és összekapcsolt megoldásokat fejleszt a mobilitás jövőjének megteremtése érdekében. A vállalat szombathelyi gyára autóipari alkatrészekkel látja el a kulcs járműipari gyártókat főleg Európában és több mint 2000 főt foglalkoztat.

Létesítményünk körpanorámás rendezvénytermei biztosítottak helyszínt annak a május 31-től június 3-ig tartott négynapos képzésnek, amelyen 5 aptivos tréner és 22 középvezető vett részt. A képzés csapatfeladatai során az Aptiv szakemberei igénybe vették projektorainkat, valamint a mobilfallal leválasztható kistermünket is, így egyszerre több helyszínen is folyhatott a munka.

A tanfolyam prezentációi és feladatai során a csoportvezetők megtanulhatták, hogyan tudnak magas hatékonyságú csapatmunkát elérni. Szimulációs gyakorlatokon keresztül próbálhatták ki magukat különböző vezetői helyzetekben.

A visszajelzések alapján a résztvevők pozitív élményekkel tértek vissza munkahelyükre, amelyhez reményeink szerint létesítményünk kényelme, felszereltsége, kollégáink rugalmassága, a catering minősége is hozzájárulhatott.

 

 

Kapcsolódó témák: Rendezvények (Képek)

Kapcsolódó képek

K1ralySport
K1ralySport
Király Sportegyesület
Király Sportegyesület
Király Gábor oldala
Király Gábor oldala
Király Kapusiskola
Király Kapusiskola
K1raly<span>Shop</span>
K1ralyShop
K1raly Park Hotel
K1raly Park Hotel