Híreink
vissza
2021/606

Házigazdái voltunk az I. Országos 11-es rúgó Bajnokság területi selejtezőjének

Házigazdái voltunk az I. Országos 11-es rúgó Bajnokság területi selejtezőjének

Vasárnap a délelőtt a Király Sportlétesítmény volt a házigazdája az I. Országos 11-es rúgó Bajnokság területi selejtezőjének, ahol félszáz résztvevő lépett pályára a nyolc továbbjutó helyért. 

A kapukban négy fiatal, tehetséges hálóőr váltotta egymást, Horváth Alex (Király SE), Luisser Márk (Zanat-Haladás), Osvald Márkó (CVSE-Vulkán Fürdő) és Horváth Brúnó (ősszel PELC), míg a nevezők között volt válogatott futballista, ex Haladás-játékos is akadt, de regisztráltak a megyei I-ben és a II. osztályban aktív focisták is. 

A tét az őszi megyei selejtezőbe kerülés volt, és bizony láthattunk rengeteg kiválóan helyezett lövést, jó pár remek kapus-bravúrt, csattanó kapufákat és elvétve egy-egy félre sikerült tizit. A legjobb nyolc közé végül Szabó Bence Benjámin, Németh Zoltán, Nyári György, Mende Benjámin, Szalay Erik, Séfer Péter, Borsi Gergő és Kócs Felicián került. 

Utóbbi két játékos jutott a legtovább, mini döntőjüket pedig Kócs Felicián nyerte, megszerezve ezzel a területi győztesnek járó címet, amiért egy királyos labda mellé két főre szóló belépő is járt a szervezőtől a Puskás Ferenc életét feldolgozó musicalre. 

Feliciánról a díjátadón kiderült, hogy még amatőrként sem focizik, "csak" intéző egy kiscsapatnál, de azt még ottani társai sem sejtik, hogy polgári foglalkozását tekintve a Gothard iskola tanító bácsija mennyire változatosan és biztosan értékesíti a tizenegyeseket. 

Pedig így van.  

K1rálySport
K1rálySport
<span>Király Sportegyesület</span>
Király Sportegyesület
Király Gábor oldala
Király Gábor oldala
Király Kapusiskola
Király Kapusiskola
K1rály<span>Shop</span>
K1rályShop