Híreink
vissza
2021/817

A Dortmund magyar utánpótláscsapata edzőtáborozott a Király Sportlétesítményben

A Dortmund magyar utánpótláscsapata edzőtáborozott a Király Sportlétesítményben

A Lisztes Krisztián tehetségfejlesztési igazgató, és Theo Schneider (a Borussia Dortmund egykori utánpótlás igazgatója) szakmai vezető irányította, Budapesten, a Borussia Dortmund felügyelete mellett működő UDSE  utánpótlásegyesület U14-es és U15-ös korosztályaival öt napon át a Király Sportlétesítményben edzőtáborozott. 

 

 

Az UDSE-nek a Királysport nem csak edzéslehetőséget biztosított jó minőségű élőfüves pályáin, de a szállás- és ellenfélkeresésben és a napi étkezés megszervezésében is segítséget nyújtott.

Az UDSE tehetségfejlesztési igazgatója Lisztes Krisztián, akivel egyesületünk alapítója, Király Gábor évtizedes barátságot ápol, játszottak egymás mellett a válogatottban, egymás ellen pedig a magyar bajnokságban és a Bundesligában is.

- Örülök, hogy Krisztián csapatának megfelelő körülményeket - edzéslehetőség, étkeztetés a sportlétesítményünk fogadóterében, segítség edzőpartnerek keresésében - tudtunk biztosítani, bízom benne, hogy hasznukra válnak a Szombathelyen töltött napok. Sportkomplexumunk minden tekintetben megfelel utánpótláscsapatok edzőtábor helyszíneként, Krisztiánékat és más csapatokat is szívesen látunk a Király Sportlétesítményben - mondta Király Gábor.

Az UDSE-nél pedig elégedetten nyugtázták, hogy: "fantasztikus pályán, szuper körülmények között volt lehetőségünk edzeni Király Gábor sportlétesítményében".

 

 

Kapcsolódó témák: UDSE 2021-08-09-13 (Képek)
K1ralySport
K1ralySport
Király Sportegyesület
Király Sportegyesület
Király Gábor oldala
Király Gábor oldala
Király Kapusiskola
Király Kapusiskola
K1raly<span>Shop</span>
K1ralyShop
K1raly Park Hotel
K1raly Park Hotel