Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bemutatkozás
A helyszínről...

A KIRÁLY Sportlétesítmény Szombathely nyugati oldalán, Újperinten található. Újperint a legmeghatározóbb helyszíne életemnek, hiszen szüleim, nagyszüleim is Szombathely e kedves városrészéből származnak. Úgy gondoltam, hogy az egykori újperinti labdarúgó pálya ideális helyszíne lehet az általam megálmodott sportlétesítménynek.

A Létesítményről...

A létesítmény nyugodt, csendes helyen, közel 6 hektárnyi területen helyezkedik el. Az ideális környezetben működő komplexum lehetőséget nyújt különböző szabadidősportok űzésére, kulturális rendezvények megtartására.

Létesítményünkben a fő szerepet természetesen a labdarúgás kapja. Az UEFA szabványnak megfelelő centerpálya mellett egy edzőpálya, két füves edzőterület és egy bitumenes pálya is a bérlők rendelkezésére áll. További szabadidős játékoknak is kiváló helyszíne létesítményünk, hisz egy aszfaltos pálya (kosárlabda, kézilabda, kispályás foci) is várja a sportolni vágyókat. 

A létesítmény rendezvénytermei ideális helyszínt biztosítanak céges rendezvények, csapatépítő programok, tréningek, meetingek, tanfolyamok, konferenciák, kiállítások  számára az év bármely szakában.

A Király Sportlétesítményt folyamatosan több bérlő veszi igénybe. Bérlőink között található női NB I-es labdarúgó csapat, az NB III-ban valamint a megyei labdarúgásban szereplő két egyesület, a szombathelyi városi kispályás bajnokságban szereplő 26 csapat.

Sportsérülések kezelésére, ápolására rehabilitációs kezeléseket is biztosítunk.  

K1ralySport
K1ralySport
Király Sportegyesület
Király Sportegyesület
Király Gábor oldala
Király Gábor oldala
Király Kapusiskola
Király Kapusiskola
K1raly<span>Shop</span>
K1ralyShop
K1raly Park Hotel
K1raly Park Hotel