Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bemutatkozás
A helyszínről...

A KIRÁLY Sportlétesítmény Szombathely nyugati oldalán, Újperinten található. Újperint a legmeghatározóbb helyszíne életemnek, hiszen szüleim, nagyszüleim is Szombathely e kedves városrészéből származnak. Úgy gondoltam, hogy az egykori újperinti labdarúgó pálya ideális helyszíne lehet az általam megálmodott sportlétesítménynek.

A Létesítményről...

A létesítmény nyugodt, csendes helyen, közel 6 hektárnyi területen helyezkedik el. Az ideális környezetben működő komplexum lehetőséget nyújt különböző szabadidősportok űzésére, kulturális rendezvények megtartására.

Létesítményünkben a fő szerepet természetesen a labdarúgás kapja. Az UEFA szabványnak megfelelő centerpálya mellett egy edzőpálya, két füves edzőterület és egy bitumenes pálya is a bérlők rendelkezésére áll. További szabadidős játékoknak is kiváló helyszíne létesítményünk, hisz egy aszfaltos pálya (kosárlabda, kézilabda, kispályás foci) is várja a sportolni vágyókat. 

A létesítmény új, körpanorámás épületében (B épület) található rendezvénytermeink ideális helyszínt biztosítanak céges rendezvények, csapatépítő programok, tréningek, meetingek, tanfolyamok, konferenciák, kiállítások  számára az év bármely szakában.

A Király Sportlétesítményt folyamatosan több bérlő veszi igénybe. Bérlőink között található női NB I-es labdarúgó csapat, az NB III-ban valamint a megyei labdarúgásban szereplő két egyesület, a szombathelyi városi kispályás bajnokságban szereplő 26 csapat.

Sportsérülések kezelésére, ápolására rehabilitációs kezeléseket is biztosítunk.  

K1rálySport
K1rálySport
<span>Király Sportegyesület</span>
Király Sportegyesület
Király Gábor oldala
Király Gábor oldala
Király Kapusiskola
Király Kapusiskola
K1rály<span>Shop</span>
K1rályShop